تهدیدات هواداران پرسپولیس جنگ روانی علیه باشگاه‌هاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۸۸۹۵
تراکتور به فدراسیون فوتبال شکایت کرد:

تهدیدات هواداران پرسپولیس جنگ روانی علیه باشگاه‌هاست

هیأت‌مدیره باشگاه تراکتور پس از تهدیدات باشگاه پرسپولیس برای «جهنم کردن استادیوم‌های کشور» و بروز اهانت و شعارها در دیدار با پرسپولیس، به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، نامه رسمی ارسال کرد و خواستار برخورد قاطع با این رفتارها شد
تهدیدات هواداران پرسپولیس جنگ روانی علیه باشگاه‌هاست

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، 

هیأت‌مدیره باشگاه تراکتور در پی تهدیدات عوامل منتسب به هواداران پرسپولیس مبنی بر «جهنم کردن استادیوم‌های کشور برای تراکتور» و بروز مصادیق این تهدید در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین، اقدام به ارسال نامه‌ای رسمی به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، کرد.

در جریان این دیدار، بازیکنانی مانند شجاع خلیل‌زاده و علیرضا بیرانوند مورد اهانت قرار گرفتند و شعارهای قومیتی و نژادپرستانه سر داده شد. هیأت‌مدیره تراکتور در نامه خود تأکید کرده است که برخورد با چنین رفتارهایی، وظیفه فدراسیون فوتبال است و انتظار دارد اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار این حوادث انجام شود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار